Bessencoupe

  • Nederlands, Tussendoortje
  • 20-30 min.

fruitverrassing

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
50g rode bessen,50g witte bessen,50g zwarte bessen,1/2borrelglaasje creme de cassis,kaneel,cider.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
4 hoge glazen,borrelglaasje,koelkast,

Voorbereiding

Vul 4 hoge glazen met een mengsel van rode,witte,zwarte bessen.Giet in elk glas e.v.t. creme de cassis en roer er een snufje kaneel door.Vul de glazen op met koude cider en laat ze in de koelkast door en door koud worden.
Garneer ze e.v.t. met een toefje munt.

Bereidingswijze

zie hierboven

Serveertip

lekker koud serveren

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten