Zalmbonbons
- Nederlands, Voorgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op 19-12-2002
Dit leuke ideetje zag ik op tv. Supersimpel, heerlijk en het ziet er geweldig uit.
Ingrediënten
gerookte zalmfilet, garnalen, cocktailsausBereidingswijze
Schep de garnalen om met cocktailsaus. Snijd de zalmfilet in repen ter breedte van een koffiekopje. Bekleed koffiekopjes met plastic huishoudfolie, laat het er bovenuit steken. Leg daarin 2 zalmrepen kruislings over elkaar. Vul op met garnalen en vouw de repen er overheen. Doe de overstekende folie erover en druk het goed aan. Haal het bolletje zalm uit het kopje, tot gebruik kunnen ze in de folie bewaard worden.
Serveertip
Leg wat mooie sla op de bordjes, zalmbonbons erbij en garneren met wat sprieten bieslook, klaar!
Laatste reacties
heerlijk, ziet er geweldig uit en is simpel te maken. Aanradertje dus!
Als je op de site van www.lifeandcooking.nl kijkt bij Rudolphs kerstspecial, zie je ook meteen hoe je de bijbehorende saus kunt maken en variaties voor de vulling. Claudia
Neem het mee als amuse voor de kerst, maar vallen de garnalen er niet uit??? Lidy