Zalmbonbons

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-12-2002

Dit leuke ideetje zag ik op tv. Supersimpel, heerlijk en het ziet er geweldig uit.

Deel dit recept

Ingrediënten
gerookte zalmfilet, garnalen, cocktailsaus
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schep de garnalen om met cocktailsaus. Snijd de zalmfilet in repen ter breedte van een koffiekopje. Bekleed koffiekopjes met plastic huishoudfolie, laat het er bovenuit steken. Leg daarin 2 zalmrepen kruislings over elkaar. Vul op met garnalen en vouw de repen er overheen. Doe de overstekende folie erover en druk het goed aan. Haal het bolletje zalm uit het kopje, tot gebruik kunnen ze in de folie bewaard worden.

Serveertip

Leg wat mooie sla op de bordjes, zalmbonbons erbij en garneren met wat sprieten bieslook, klaar!

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

trudimostert avatar
trudimostert 02-01-2005

heerlijk, ziet er geweldig uit en is simpel te maken. Aanradertje dus!

draakje969 avatar
draakje969 19-12-2002

Als je op de site van www.lifeandcooking.nl kijkt bij Rudolphs kerstspecial, zie je ook meteen hoe je de bijbehorende saus kunt maken en variaties voor de vulling. Claudia

recepten_van_omalidy avatar

Neem het mee als amuse voor de kerst, maar vallen de garnalen er niet uit??? Lidy

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten