1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Stoofpotje met wijn en tutti frutti

Stoofpotje met wijn en tutti frutti

Door: jameson2

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-12-2002

Ingrediënten 2 personen


Zakje tutti frutti
2 bieflapjes
400 ml rode wijn
bouillon blokje rundvlees
1 grote ui
2 teentjes knoflook
verse tijm



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de in reepjes gesneden bieflapjes aan.
Wanneer ze bruin zijn uit de pan halen.
Ui in halve ringen snijden en samen met fijngeperste knoflook aanbakken. Wijn en bouillonblokje toevoegen.
Daarna Tutti frutti en vlees toevoegen.
Voeg ongeveer een eetlepel tijm toe. Laat het geheel ongeveer 1,5 uur stoven. Eventueel binden met aardappelzetmeel.

Serveertip

Serveren met aardappelpuree.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jameson2
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top