1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Saus
  6. varkenshaasje in pikante saus

varkenshaasje in pikante saus

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-12-2002

Ingrediënten 2 personen


2 varkenshaasjes 200gr.
2 uien
1 rode, 1groene paprika
1 spaanse peper
1 eetlepel tomatenpuree
1 kopje gewelde rozijnen
2 glazen rode wijn
1 theelepel kaneel
1 eetlepel bruine suiker
100 gr. boter
peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Varkenshaasjes inwrijven met zout, peper en kaneel.Aanbraden in hete boter en warm houden op schaal.
Extra boter bij braadvet, uien fruiten, paprikareepjes en gehakt spaans pepertje erbij.
Na 5 min. wijn, suiker en tomatenpuree toevoegen en beetje in laten koken.
Beboter een vuurvaste schaal, doe hierin de saus, rozijnen erover strooien en de varkenshaasjes erop leggen. Dit alles in een niet te hete voorverwarmde oven 20 min. gaar laten worden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jvh_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jvh_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top