1. Home
  2. Recepten
  3. Roggebrood met blauwe kaas en gekarameliseerde appel

Roggebrood met blauwe kaas en gekarameliseerde appel

  •  , Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 16-12-2002

Ingrediënten 10 personen


125 gram blauwe schimmelkaas
1 stengel bleekselderij
Handvol grof gehakte walnoot
1 appel
Roggebroodsnacks of roggebroodrondjes
Citroensap
poedersuiker



Bijzonder hapje, snel gemaakt

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de appel en snij hem in mooie partjes (24 stuks). Besprenkelen met citroensap en bestrooien met poedersuiker. Bak de partjes tot ze mooi bruin zijn en laat afkoelen.

Bereidingswijze

Meng kaas, fijngesneden bleekselderij en walnoten. Smeer wat van het mengsel op het roggebrood en garneer met een appelpartje



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daan1111


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daan1111
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top