1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. sinaasappelsaus

sinaasappelsaus

Door: sibel01

  • Belgisch,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-12-2002

Ingrediënten 4 personen


2 eierdooiers-1afgestreken theel.maizena-1 ei-75 gr poedersuiker-1/4l vers geperst sinaasappelsap-1 onbespoten sinaasappel-1 scheutje citroensap-2 likeurglaasjes sinaasappellikeur.



Puddingsaus

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De schil van de sinaasappel raspen en het vruchtvlees in dunne plakjes snijden.de eierdooiers,de maizena,het ei en de suiker au bain-marie tot een lobbige saus roeren.voeg beetje bij beetje het sinaasappelsap toe.roer de geraspte sinaasappelschil,de plakjes sinaasappel,het citroensap en de sinaasappellikeur door de saus.warm opdienen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sibel01
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top