RIBKARBONADE MET HONING-MOSTERDSAUS
- Internationaal, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
krijg je eeters en je wil niet lang in de keuken staan maar toch wat lekkers neerzetten maak dan deze karbonade.
Ingrediënten 4 recipe.people
1 sjalotje,1 teentje knoflook,1 el boter, 2 dl vleesbouillon,1 el honing,2 el mosterd,1 takje tijm,4 ribkarbonade,zout,peper,60 gr boter,1 bekertje creme fraiche.Bereidingswijze
Schil en snipper het sjalotje en het teentje knoflook en bak ze in 1 el boter glazig.Voeg de bouillon,de honing,de mosterd en de tijm toe en laat alles 20 min pruttelen.
Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het in de boter in ca.10-12 min op een zacht vuur bruin en gaar.Verwijder de tijm uit de saus en schep de creme fraiche erdoor.Schep de saus bij dekarbonade.