Marokkaanse spinaziepakketjes

  • Marokkaans, Borrelhapje
  • 30-60 min.

heerlijke hapjes

Deel dit recept

Ingrediënten
voor 18 stuks:
1/3(ca 150g) gehakte spinazie(deelblokjes)
6 kleine vellen filodeeg(diepvries, ontdooid)
150 g fetakaas
2 eieren
2 eetlepels fijngehakte peterselie
1/2 theelepel fijngehakte munt
1 1/2 theelepel gedroogde grofgemalen rode peper
2 eetlepels paneermeel
olie om te frituren
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
frituurpan
magnetron

Bereidingswijze

zet de spinazie ca 3 minuten op de ontdooistand in de magnetron. Zo nu en dan even omroeren.Of leg de spinazie een uurtje in een schaal
Prak de kaas fijn en klop de eieren met de spinazie, de peterselie, de munt, de rode peper en het paneermeel erdoor.
Snijd de deegvellen elk in 3 repen
Leg onderaan elk lapje deeg een lepeltje van de vulling, vouw de zijkanten erover en rol het deeg op.
Of maak er driehoekspakketjes van.
Plak het deeg met een beetje water dicht.
Frituur ze in hete olie (180 graden) goudbruin.Laten uitlekken

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

shandy24 avatar
shandy24

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten