1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Zalm-Palingrolletje met Dillesaus

Zalm-Palingrolletje met Dillesaus

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-12-2002

Ingrediënten 4 personen


5 el creme fraiche,peper,zout,worcestershiresaus,2 tl fijngehakte dille,100 gr gerookte zalm(2 dunne plakken),100-125 gr gerookte palingfilet,4 takjes dille,4 cherrytomaten.



Een heerlijk moeiteloos voorgerecht wat het ook prima doet als borrelhapje.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In een kommetje de creme fraiche iets opkloppen.Naar smaak peper,zout,worcestershiresaus en de dille door de creme fraiche roeren.De plakken zalm op een bord uitspreiden.Een tl saus dun over de zalm uitstrijken.De paling over de plakken zalm verdelen en ook dun met wat saus bestrijken.De plakken zalm in de lenterichting stevig oprollen.De rolletjes in folie verpakken en tot gebruik in de koelkast bewaren.Voor het serveren elk rolletje in 6 dunne plakjes snijden.Op elk bord 3 plakjes leggen en daartussen wat saus schenken.In het midden van het bord een takje dille en een cherrytomaat leggen.

Serveertip

Lekker met in driehoekjes geroosterd brood en boter.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kwartaal


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kwartaal
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top