1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Krabsalade

Krabsalade

Door: vis_van_erie

  • Montignac, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-12-2002

Ingrediënten 2 personen


200 gr krabfantasie, in kleine stukjes 'plukken'
2 theel gedroogde dille
4 eetl mayonaise (evt. zelf gemaakt)
10 radijsjes, in plakjes en dan in reepjes
2 grote tomaten, in kwarten, ontdaan van de zaadjes en in reepjes gesneden
2 hardgekookte eieren, in blokjes
gemengde sla
zout en peper



Lunch- of voorgerecht voor 2 personen, vet maaltijdfase, 1 en 2 (Montignac)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer de mayonaise met de dille en peper en zout door elkaar. Schep de krab, de radijs, de tomaat en het ei met de mayonaise door elkaar. Was de sla en verdeel deze over twee borden.
Verdeel er de krabsalade over.

Serveertip

In fase 2 kunt u hier (geroosterd) volkorenbrood bij eten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vis_van_erie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top