Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Curry
  6. curry

curry

Door: hanmar2

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-12-2002

Ingrediënten 4 personen


400 gram kip filet
2 uien
champignons

1 blikje cocos melk
1 bekertje slagroom
kerrie poeder
djintan
1 rode chilli peper
3 teentjes knoflook
peper en zout.



Lekkere romige pittige curry met een vleugje cocos.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verhit je wok goed voor, zet deze op z'n minst een half uurtje voor het koken op een laag pitje om goed heet te worden. Snijd de kip in blokjes en ook de ui. de champignons en de chili peper wassen en snijden.

Bereidingswijze

Verhit een beetje olie in de wok en bak de ui en de kip roerbakken gaar, voeg de knoflook, de champignons en de chili peper toe en laat dit nog ff mee bakken. nu de kerriepoeder erin doen iets van 2-3 eetlepels, ff goed meebakken en dan de djintan erbij (2 theelepels) Giet het blikje cocos melk en de slagroom in de wok en laat het geheel nog 15 minuten suderen!!

Serveertip

Serveer met rijst



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hanmar2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top