1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Toscaanse viscocktail

Toscaanse viscocktail

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-12-2002

Ingrediënten 10 personen


100 gram gedroogde tomaten op olie.
500 gram gepelde rose garnalen.
200 gram gerookte zalm.
200 gram gerookte paling.
250 gram gemengde salade.
8 eetlepels mayonaise
5 eetlepels room.
1 dl. tomatensap.
1 theelepel Italiaanse kruiden(oregano, basilicum,tijm)
10 sherry of kersentomaatjes.



Voorgerecht met vis, garnalen en gedroogde tomaten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de gedroogde tomaten in stukjes en bewaar de olie voor de dressing.
Snij de gerookte paling in dunne reepjes.
Meng de garnalen met de palingreepjes en de tomatenstukjes.
Verdeel de gemengde salade over 10 saladeschaaltjes.
Schep het vismengsel erin.
Roer een dressing van de mayonaise, room,tomatensap,Italiaanse kruidenen 4 eetlepels olie van de gedroogde tomaten.
Verdeel de dressing over de coupes.
Leg op elke cocktail een plakje gerookte zalm
en garneer met een cherry of kersentomaatje.

Serveertip

Serveer er warme partybroodjes bij



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van broersen1


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van broersen1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top