1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Quiche
  5. Quiche Fromage

Quiche Fromage

Door: jpjvdberg

  • Frans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-12-2002

Ingrediënten


Bloem,
harde boter,
water,
zout.
Vulling:

150 gram Gruyere,
100 gram oude kaas,
4 eieren,
4 eetlepels creme fraiche,
1 prei,
3 sjalotjes,
peper.



Voor de liefhebbers van kaas een pittige quiche van 2 soorten kaas. Lekker als borrelhapje of als onderdeel van een buffet.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak het deeg in de keuken machine en laat in de koelkast rusten.
Snijd de prei en de sjalotjes fijn en bak ze in de koekenpan. Doe in de keukenmachine de eieren, de room, en de peper. mixen tot een gladde massa. Voeg de geraspte kaas toe en meng alles goed.

Rol het deeg tot een ronde lap en bekleed hiermee een ingevette springvorm. Spreid de gebakken ui en prei over de bodem uit, giet het kaasmengsel eroverheen.

Zet de vorm in een voorverwarmde oven van 200?C en bak ? 45 min.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top