BRUSCHETTA: toepassingen

  • Italiaans,
  • 0-10 min.

Bron: Oil & Vinegar

Deel dit recept

Ingrediënten
Inhoud van een pot bruschetta:
Tomaat, knoflook, basilicum, oregano, zoete paprika, zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wel de bruschetta voor gebruik een paar minuten in warm water. Daarna olijfolie toevoegen en het is klaar voor verder gebruik.

Voorbereiding

Enkele toepassingen:

Bereidingswijze

1. Bestrijk een overdwars gesneden stokbrood met de bereide bruschetta. Leg er wat belegen of oude kaas overheen en gratineer dit onder de grill of in de oven.


2. Wel de bruschetta kort in warm water en meng dit door rauw gehakt voor heerlijk gekruide gehaktballen.


3. Klop door de eieren een lepel bruschetta voor een pittige omelet.


4. Meng bruschetta (geweld of droog) door roomboter voor heerlijke Italiaanse kruidenboter.


5. Meng door een dressing. Lekker bij tomatensalade met mozzarella.


6. Een eetlepel bruschetta door de pastasaus.


7. Meng 2 delen mayonaise met 1 deel yoghurt en 1 lepel bruschetta voor een lekkere kruidenmayonaise.


8. Voor op gepofte aardappels: gewelde bruschetta door sour cream.


9. Voor de slanke lijn: bruschetta mengen met kwark en eten bij rauwkost.


10. Gewelde bruschetta mengen met een blikje tomatenpuree en de pizzabodem hiermee bestrijden alvorens deze verder te beleggen.

Serveertip

Eet smakelijk!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bosbep avatar
bosbep

Doorsturen

Home Recepten