Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Kaasfondue
  6. Hollandse kaasfondue

Hollandse kaasfondue

Door: chaootje

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-12-2002

Ingrediënten 4 personen


1 prei, in dunne ringetjes
15 g boter
2 bakken Uniekaas kaasfondue, mild a 260 g
1 el mosterd
2 stevige appels, geschild en in partjes
8 stengels bleekselderij, in stukjes van ? 3 cm
1 groot bruin stokbrood



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit de prei in de boter goudgeel en glazig. Bereid de kaasfondue volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in een caquelon (kaasfondueschaal).
Roer de prei en de mosterd door de fondue. Zet de caquelon op een rechaud.
Verdeel de appelpartjes, de bleekselderij en het stokbrood over schaaltjes en zet ze rond de rechaud op tafel. Lekker met een lollo rossosalade met gehakte walnoten.

Bron

C1000



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top