Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Andijviestamppot met cashewnoten en shoarmareepjes

Andijviestamppot met cashewnoten en shoarmareepjes

Door: marianneoud

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-12-2002

Ingrediënten 4 personen


1 kilo aardappels geschild, zout en peper, 200 gram cherrytomaatjes, 800 gram gesneden andijvie, 50 gram boter, ca. 100 gram cashewnoten, 1 dl melk, 1tl djintan, 500 gram shoarmareepjes. 1 dl creme fraiche.



Een gezellig recept met cherry tomaatjes!
Niet alleen lekker maar ziet er ook erg gezellig uit!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd deze in stukjes, Kook deze in ca 20 min. Gaar. Verhit de helft van de boter en bak de shoarmareepjes in ca. 4 minuten.
Hak de cashewnoten grof en giet de aardappels en pureer ze. Verwarm de melk en roer het met de rest van de boter door de aardappelpuree. Was en halveer de tomaatjes Meng de andijvie samen met de aardappelpuree en voeg de creme fraiche toe. Schep de tomaatjes, shoarmavlees, cashewnoten en djintan door de stampot. Verwarm de stampot goed door.

Serveertip

Hier mag best een lekker glas wijn bij hoor!



Deel dit recept

Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top