Hemelse Modder

  • Nederlands, Nagerecht
  • 10-20 min.

lekkere chocolademousse die een tikkeltje smeuiger is

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
3 melkchocolade repen van 100 gram
3 pure chocolade repen van 100 gram
1 pakje slagroom
4 eieren
een beetje suiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De chocolade au bain marie laten smelten. Daarna het eigeel erbij toevoegen. In de tussentijd dat de chocolade aan het smelten is de slagroom stevig kloppen, maar niet al te stevig. Het eiwit ook stevig kloppen. Als de chocolade en het eigeel gemegd zijn. Het mengsel rustig door het eiwit scheppen. Als dat klaar is de slagroom erdoor scheppen. Daarna het geheel in de koelkast zetten en stevig laten worden. Het lekkerste is als je tot de volgende dag wacht.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

inge93 avatar
inge93

Doorsturen

Home Recepten