1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Boursinhapjes

Boursinhapjes

Door: malina

  • Frans, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-12-2002

Ingrediënten 4 personen


4 plakjes bladerdeeg
Boursin



Ontdek meer:

Voorbereiding

Haal de bladerdeegplakjes uit de verpakking en laat ze ontdooien.
Verwarm de oven voor op 200 graden
Snijdt elk plakje in vieren.

Bereidingswijze

Doe op ieder plakje wat boursin en vouw de hoekjes naar elkaar.
Je kan de hoekjes vast plakken met wat water.
Zet de hapjes op de wat nat gemaakte bakplaat.
Bak de hapjes in ongeveer 10 minuten gaar.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van malina
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top