1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Loempia
  6. Nasi met loempia

Nasi met loempia

Door: luckyjo

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-12-2002

Ingrediënten 4 personen


2 pakken diepvries loempia's met kip - 350 gram snelkookrijst - 2 eetlepels zonnebloemolie - 400 gram Chinese groentenmix - 1 cup Conimex boemboe voor nasi goreng - 125 gram tauge - 250 gram atjar tjampoer - 2 eetlepels chilisaus



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereid de loempia's volgens de aanwijzing. Kook de rijst volgens de aanwijzing. Verhit de olie in de wok en bak de groentenmix 2 minuten. Roer de boemboe en 50 ml. water er door. Meng het geheel goed. Voeg de tauge toe en verwarm het nog 1 minuut. Schep de rijst door de groenten en meng de nasi goed.

Serveertip

Serveer de nasi met de loempia, atjar en chilisaus.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top