1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Komkommer gevuld met kippengehakt

Komkommer gevuld met kippengehakt

Door: gefluegel

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-12-2002

Ingrediënten 4 personen


400 gr kippengehakt
1 ui
1 grote komkommer
1 teentje knoflook
2 tomaten
1 rode paprika
1 groene paprika
1 ei
0,5 dl bouillon
peper
zout


Verder heb je nodig


Uit het boek "Ik ben slank want ik eet!" van Michel Montignac.


Serveer er een gemengde salade bij (zonder suiker!).

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Gasoven stand 4-5
Grill-bakoven stand 6-7
Elektrische oven 200?C
Hete-luchtoven 175?C

Bereidingswijze

Schil de komkommer en verdeel hem in vier stukken, snijd deze stukken in de lengte door en hol ze uit met een lepel, vorm er bootjes van en snijd het vruchtvlees klein.
Vermeng dit met het gehakt, de gesnippde ui, de uitgeperste knoflook, het losgeklopte ei en peper en zout naar smaak.
Vul de stukken komkommer met het gehaktmengsel en leg deze in een overschotel. Doe de ontvelde tomaten, de gesneden paprika's en de bouillon erbij. Plaats de schotel in een voorverwarmde over (200?C) gedurende ongeveer 30 minuten.

Serveertip

Serveer er een gemengde salade bij (zonder suiker!).



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gefluegel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top