1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kabeljauw-kerriesaus met banaan

Kabeljauw-kerriesaus met banaan

Door: luckyjo

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-12-2002

Ingrediënten 4 personen


250 gram witte rijstbuiltjes - 1 rode paprika - 400 gram kabeljauwfilet - 6 eetlepels zonnebloemolie - 500 gram gesneden prei - 4 bananen - 1 pakje kerriesaus culinair - zout en peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzing. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes. Snijd de kabeljauwfilet in blokjes. Verhit 3 eetlepels olie in de wok. Roerbak de prei en paprika 2 minuten. Voeg de kabeljauw toe en bak het 3 minuten mee. Pel de bananen en snijd ze in de lengte door midden. Verhit in de koekenpan de rest van de olie en bak hier in de bananen 2 minuten aan beide kanten. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzing. Meng het vis-mengsel en de kerriesaus en warm het even goed door. Breng het op smaak met zout en peper. Verdeel de rijst over 4 borden. Schenk de vis met saus erover en garneer met gebakken banaan.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top