1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kabeljauw-kerriesaus met banaan

Kabeljauw-kerriesaus met banaan

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-12-2002

Ingrediënten 4 personen


250 gram witte rijstbuiltjes - 1 rode paprika - 400 gram kabeljauwfilet - 6 eetlepels zonnebloemolie - 500 gram gesneden prei - 4 bananen - 1 pakje kerriesaus culinair - zout en peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzing. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes. Snijd de kabeljauwfilet in blokjes. Verhit 3 eetlepels olie in de wok. Roerbak de prei en paprika 2 minuten. Voeg de kabeljauw toe en bak het 3 minuten mee. Pel de bananen en snijd ze in de lengte door midden. Verhit in de koekenpan de rest van de olie en bak hier in de bananen 2 minuten aan beide kanten. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzing. Meng het vis-mengsel en de kerriesaus en warm het even goed door. Breng het op smaak met zout en peper. Verdeel de rijst over 4 borden. Schenk de vis met saus erover en garneer met gebakken banaan.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top