Wokschotel van kapucijners met groenten en geitenkaas
- Vegetarisch, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Een ongewone maar hele lekkere roerbakschotel van kapucijners met paprika en geitenkaas. Echt het proberen waard !
Ingrediënten 2 personen
1 klein potje jonge kapucijners - 1 flinke prei - 1 eetlepel olijfolie - 3 stengels bleekselderij - 1/2 gele paprika - 1/2 rode paprika - (eventueel) 1/2 potje peperonata van Sacla - 50 gram zachte geitenkaas - 1 eetlepel bonenkruid - 1 eetlepel balsamicoazijn - 1 eetlepel Italiaanse kruidenVoedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 358,14 kcal |
Koolhydraten | 35,99 g |
Eiwitten | 18,45 g |
Vetten | 11,45 g |
Benodigdheden
Wok of grote koekenpan
Bereidingswijze
kapucijners uit laten lekken.
Prei fijnsnijden en wassen.
Bleekselderij in dunne reepjes snijden.
Paprikas snipperen.
Geitenkaas grof verkruimelen.
Olie verhitten.
Prei 1 minuut roerbakken.
Paprika erbij en meebakken.
Peperonata, bleekselderij en uitgelekte kapucijners toevoegen.
Alles door elkaar roeren en goed verwarmen.
Op smaak maken met de kruiden en balsamicoazijn.
Op het laatst de verkruimelde geitenkaas erdoor en smullen maar!