Wokschotel van kapucijners met groenten en geitenkaas

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Wokschotel van kapucijners met groenten en geitenkaas

    Wokschotel van kapucijners met groenten en geitenkaas

    Wokschotel van kapucijners met groenten en geitenkaas

Een ongewone maar hele lekkere roerbakschotel van kapucijners met paprika en geitenkaas. Echt het proberen waard !

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 klein potje jonge kapucijners - 1 flinke prei - 1 eetlepel olijfolie - 3 stengels bleekselderij - 1/2 gele paprika - 1/2 rode paprika - (eventueel) 1/2 potje peperonata van Sacla - 50 gram zachte geitenkaas - 1 eetlepel bonenkruid - 1 eetlepel balsamicoazijn - 1 eetlepel Italiaanse kruiden
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 358,14 kcal
Koolhydraten 35,99 g
Eiwitten 18,45 g
Vetten 11,45 g
Benodigdheden

Wok of grote koekenpan

Bereidingswijze

kapucijners uit laten lekken.
Prei fijnsnijden en wassen.
Bleekselderij in dunne reepjes snijden.
Paprikas snipperen.
Geitenkaas grof verkruimelen.
Olie verhitten.
Prei 1 minuut roerbakken.
Paprika erbij en meebakken.
Peperonata, bleekselderij en uitgelekte kapucijners toevoegen.
Alles door elkaar roeren en goed verwarmen.
Op smaak maken met de kruiden en balsamicoazijn.
Op het laatst de verkruimelde geitenkaas erdoor en smullen maar!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pwiggers avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten