Champignon-fettuccine

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-12-2002

Weight Watchers, vegetarisch, 2 porties, 300 Kcal p.p. OF totaal p.p.: 1 V, 3 G, 2 Z, 100 K

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 theel plantaardige olie

200 gr ui, gesnipperd

2 teentjes knoflook, geperst

1 theel gedroogde basilicum

400 gr champignons, in plakjes

300 gr gekookte fettuccine

6 eetl zure room

zwarte peper

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verhit de olie in een antikleefpan. Fruit de ui tot deze begint te verkleuren. Voeg dan de knoflook, basilicum en de champignons toe. Bak deze zachtjes gedurende 2 tot 3 minuten.
2. Voeg de fettuccine en de zure room toe aan de groenten en warm het geheel goed door (niet koken).
3. Maak de schotel op smaak met vers gemalen zwarte peper.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten