Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Karbonade speciaal

Karbonade speciaal

Door: teuben44

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-11-2002

Ingrediënten 4 personen


1 rood pepertje.
2 teentjes knoflook.
4 el olijfolie.
1 tl kaneel.
1 tl gemalen komijn.
peper en zout.
4 kruidnagels.
4 dikke ribkarbonades a 200 g(nadruk op dik).



Toppertje!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pureer pepertje en knoflook met olie, kaneel en komijn met een staafmixer (bijv).
Bestrooi de karbonades met peper en zout en wrijf in met de olie. Laat 20 min. marineren.

Bereidingswijze

Zet ze daarna in een voorverwarmde oven van 150?, en laat in ca 30 min gaar en bruin worden. Gebruik een braadslede of een ingevette bakplaat.

Serveertip

Heerlijk met lauwwarme aardappelsalade met knoflookdressing (ook op mijn pagina te vinden).



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van teuben44
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top