1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kruidige Karbonade

Kruidige Karbonade

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-11-2002

Ingrediënten 4 personen


4 haaskarbonades,
6 tomaten,
3 tenen knoflook,
10 takjes tijm,
10 takjes rozemarijn,
10 takjes oregano,
? verse rode peper,
2 theelepels paprika poeder,
zout, peper,
1 dl olijfolie,
4 eetlepel balsamico azijn/



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Haal de blaadjes en naalden van de takjes en snijd ze samen met de peper zeer fijn. Pers de knoflook en maak een mengsel van kruiden, knoflook, olijfolie en paprikapoeder.
Marineer de karbonades gedurenden 1 uur in dit kruiden-mengsel.
Verwarm de oven voor op 220?C.
Snijd de tomaten in plakjes,
leg de karbonades op de tomaten en bak ze in
ca 20 minuten midden in de oven. (1x omdraaien).
Bestrooi ze met zout en peper en sprenkel de azijn erover.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top