andijvieatamppot met worstjes en kaas

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-11-2002

uit de kinderkeuken ook lekker voor volwassenen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1.25 kg aardappelen, 400 gr. andijvie, 2 sneetjes brood, nootmuskaat, 150 gr. jong belegen kaas, 3 dl. melk, zout, peper, boter, 1 blikje cocktailworstjes.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

schil de aardappelen en kook ze in ca. 25 min. gaar. snij het brood in blokjes en bak ze in de boter bruin. snij de andijvie in reepjes en de kaas in blokjes. verwarm de worstjes in hun eigen vocht. kook de melk. giet de aardappelen af en stamp ze met de melk tot een puree. schep de andijvie erdoor en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. schep de helft van de kaas erdoor.

Serveertip

garneer met de croutons en de rest van de kaasblokjes en doe de worstjes erbij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten