andijvieatamppot met worstjes en kaas
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 28-11-2002
uit de kinderkeuken ook lekker voor volwassenen
Ingrediënten 4 personen
1.25 kg aardappelen, 400 gr. andijvie, 2 sneetjes brood, nootmuskaat, 150 gr. jong belegen kaas, 3 dl. melk, zout, peper, boter, 1 blikje cocktailworstjes.Bereidingswijze
schil de aardappelen en kook ze in ca. 25 min. gaar. snij het brood in blokjes en bak ze in de boter bruin. snij de andijvie in reepjes en de kaas in blokjes. verwarm de worstjes in hun eigen vocht. kook de melk. giet de aardappelen af en stamp ze met de melk tot een puree. schep de andijvie erdoor en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. schep de helft van de kaas erdoor.
Serveertip
garneer met de croutons en de rest van de kaasblokjes en doe de worstjes erbij.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties