1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Griekse aardappelen

Griekse aardappelen

  • Grieks, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-11-2002

Ingrediënten 4 personen


4 grote of 8 kleine gekookte aardappelen, 1 citroen, bosje peterselie, peper en zout, klontje boter en scheutje olijfolie


Verder heb je nodig


Braadpan, snijplank, mes


In Griekenland wordt veel citroen en peterselie gebruikt, vandaar dit recept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de aardappelen in blokjes. Snijd de citroen in plakjes en daarna elk plakje in 8 puntjes. Snij of knip de peterselie fijn.

Bereidingswijze

Verhit de boter en olijfolie in de pan. Doe de aardappelen en de citroen erbij en bak de aardappelen lichtbruin. Doe tot slot de peterselie erbij. Voeg peper en zout naar smaak erbij.

Serveertip

Geschikt bij Griekse gerechten of bij een feestelijk diner.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van welledonker


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van welledonker
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top