1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Vossebessensaus

Vossebessensaus

Door: josianenijssen

  • Belgisch, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-11-2002

Ingrediënten


250 g vossebessen of cranberries

1.5 dl water,
circa 150 g suiker

? tl gemalen foelie, desgewenst

zout en peper,
klontje boter



Een traditionele saus bij kalkoen, die echter ook goed past bij varkensvlees, wild of lamsvlees

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de vossebessen met het water in een steelpan en laat circa 10 minuten koken tot de bessen zacht zijn Voeg suiker naar smaak, eventueel de gemalen foelie, wat zout en peper en de boter toe. Serveer koud of warm



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top