1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pesto
  5. Pesto

Pesto

Door: nl_nikki

  • Italiaans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-11-2002

Ingrediënten


6 el fijngehakt vers basilicumblad (ca. 20 g); 1 grote teen geperste knoflook; 50 g pijnboompitten; sap van 1 citroen; 1,5 dl olijfolie



Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe de basilicumblad, knoflook, pijnboompitten en citroensap in een Keukenmachine, laten draaien tot het een gladde pasta is. Meng in een dun straaltje de olie door en laat de machine draaien tot het een dikke saus is. Voeg extra olie toe als de saus niet de gewenste consistentie mocht hebben.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nl_nikki
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top