1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Paprika gevuld met chorizo en mozzarella

Paprika gevuld met chorizo en mozzarella

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-11-2002

Ingrediënten 2 personen


2 uien,
1 rode paprika,
1 groene paprika,
zout,
1 mozzarellakaasje,
150 gr. chorizo,
1 eetlepel olie,
2 eetlepels basilicum,
diepvries.


Verder heb je nodig


Oven, koekenpan, wijde schaal,


Spaans temperament

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel en snipper de uien. Halveer de paprika?s en verwijder de zaadlijsten. Kook ze ca. 5 minuten in weinig water met zout. Laat ze uitlekken. Snijd de mozzarella en de chorizo in stukjes.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 225?C. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui ca. 2 minuten. Voeg de chorizo toe en bak deze ca. 3 minuten mee. Schep de mozzarella en de basilicum erdoor. Vul de paprika-helften met het mengsel en zet ze in een wijde schaal. Laat ze in het midden van de oven in ca. 10 minuten door en door heet worden.

Serveertip

Geef er gierstpilav bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top