1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Pilav

Pilav

Door: elmarelmar2

  • Turks, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-11-2002

Ingrediënten 4 personen


4 kipfilets,250gr.champignons,2 uien,klein blikje tomatenpuree,2theelepels sambal,scheutje ketjap,cayennepeper en worchestersaus.1 blik gemengd fruit,half pakje boter


Verder heb je nodig


Braadpan en snijplank


Een lekker gerecht van kipfilet

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kipfilets in stukjes snijden,uien en champignons schoonmaken en snijden.

Bereidingswijze

Een half pakje boter in de pan doen en daarin de stukjes kipfilet bakken,dan de champignons en uien erbijdoen en even goed door laten bakken,op smaak maken mwt sambal ketjap cayennepeperen worchestersaus en tenslotte het sap van het blik fruit erbij doen.binden met aardappelmeel of maizena

Serveertip

Lekker bij rijst



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elmarelmar2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top