Chocolade truffels

  • Belgisch, Buffet
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 20-11-2002
  • Chocolade truffels

    Chocolade truffels

    Chocolade truffels

voor 36 truffels.

Deel dit recept

Ingrediënten
300 g zwarte chocolade

250 g room

125 g cacaopoeder

75 g zwarte chocolade

75 g bloemsuiker

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

breng de room aan de kook en haal deze daarna van het vuur. breek er dan 300 g chocolade in en laat onder voortdurend roeren smelten. laat gedurende minstens 12 uur koel staan. maak na afloop, met behulp van 2 lepels, bolletjes van het mengsel. rol deze in de bloemsuiker. smelt dan 75 g chocolade in een warmwaterbad en dompel de bolletjes erin onder. rol ze door het cacaopoeder.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten