1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Reebiefstuk met portsaus

Reebiefstuk met portsaus

Door: kwartaal

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-11-2002

Ingrediënten 4 personen


250 g witte druiven
60 g boter
4 reebiefstukjes a 100 g
1 borrelglasje coqnac
zout
versgemalen peper
11/2 el bloem
1/2 el bouillonpoeder
3 el ontpitte kersen(uit potje)
1 el groene peperkorrels
1/2 dl rode port
2 el slagroom



Ontdek meer:

Voorbereiding

Druiven wassen,halveren en ontpitten.

Bereidingswijze

In koekepan boter verhitten.Biefstukjes aan beide zijden in ong. 12 min. bruinbakken.In soeplepel coqnac verwarmen.Met lucifer aansteken en brandend over biefstukjes schenken.Bestrooien met zout en peper.Op warme schaal leggen.Bloem em bouillonpoeder door bakvet roeren.Al roerend 21?2 dl heet water toevoegen.Blijven roeren tot gebonden saus.Druiven,kersen en groene peperkorrels toevoegen.ong. 2 min. meewarmen.Port en room erdoor roeren.Op smaak brengen met zout en peper.Rond de biefstukjes scheppen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kwartaal
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top