1. Home
  2. Recepten
  3. Japanse keuken
  4. Nabemono: koken in een pot (japanse fondue

Nabemono: koken in een pot (japanse fondue

Door: joopo33

  • Japans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-11-2002

Ingrediënten


.



Nabe betekent pan of pot. De originele Japanse nabe is een mooie schaal met
deksel van rustiek poreus aardewerk met bruin glazuur, die bestand is tegen de
directe hitte van een warmtebron.
Men zet de pan met hete bouillon op tafel (kippenbouillon of water met
zeewier). Er wordt van alles in gedaan

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joopo33
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top