1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Rosbief
  6. Rosbief met rozemarijn en artisjokharten

Rosbief met rozemarijn en artisjokharten

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-11-2002

Ingrediënten 4 personen


8 teentjes knoflook
? 1 blikje artisjokharten (400 g)
? 4 trostomaten
? 750 g rosbief
? peper
? 1 1/2 eetlepel olijfolie
? 1 pot vleesfond (380 ml)
? 1 dl rode wijn
? 3 takjes rozemarijn



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Knoflook pellen. Artisjokharten laten uitlekken. Tomaten wassen. Rosbief bestrooien met peper en bestrijken met olie. Fond en wijn in ovenschaal schenken. Rozemarijn erin leggen. Rosbief op rozemarijn leggen. Tomaten, knoflook en artisjokken ernaast verdelen. Eventueel tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.

Schaal uit koelkast nemen en rosbief op kamertemperatuur laten komen. Oven voorverwarmen op 200 ?C of gasovenstand 4. Vlees in midden van oven in 25 a 30 minuten mooi bruin en van binnen rose bakken. Serveren met frites.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top