1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Pate met cranberry-portsaus

Pate met cranberry-portsaus

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-11-2002

Ingrediënten 4 personen


1 sinaasappel
1 citroen
1/2 pot cranberry-compote(150 g)
1/2 el Franse mosterd
3 el rode port
1/2 el bakgember(potje)
4 slabladeren
4 plakken fijne pate(75 g)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

(kan en dag tevoren)
sinaasappel en citroen goed wassen.Boven kommetje sinaasappelschil en citroenschil raspen.In pan doen:sinaasappel-en citroenrasp,cranberry-compote,mosterd,port en gember.Al roerend aan de kook brengen.Laten afkoelen.Overdoen in sauskom.Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.Sla wassen en uitslaan(nerven verwijderen)

Bereidingswijze

Op 4 bordjes sla leggen.Pate erop leggen.Beetje saus erop scheppen.Rest van saus apart erbij geven.Lekker met stokbrood.

Serveertip

Je kunt ook wild-pate kiezen zoals eendepate of wildzwijnpate.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kwartaal


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kwartaal
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top