1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Consomme de boeuf aux quenelles de moelle

Consomme de boeuf aux quenelles de moelle

  • Frans, Soep
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-11-2002

Ingrediënten


150 g rundermerg
2 eieren
100 g broodkruim
20 g bloem
35 g gehakte kervel
35 g gehakte peterselie
zout
peper
nootmuskaat
100 g vermicelli
1.2 l runderbouillon



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop merg, ei, broodkruim, bloem, kervel en peterselie, breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Rol er kleine balletjes van.
Kook de vermicelli al dente in gezouten water.
Breng de bouillon aan de kook. Pocheer de mergballetjes 10 minuten in de sudderende bouillon.
Doe de vermicelli erin en dien heet op.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top