Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Consomme d'Arenberg

Consomme d'Arenberg

Door: lekkerkoken1

  • Frans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-11-2002

Ingrediënten


Heldere kipbouillon
geglaceerde wortels
in bouillon gekookte raapjes
zwarte truffels
kleine doperwtjes
quenelles van kipfarce
royale van aspergepunten in kleine schijfjes



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Serveer de bouillon met het garnituur: steek met een rond lepeltje balletjes uit de worteltjes, raapjes en truffels en serveer met de doperwtjes, quenelles en royale.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top