Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Consomme Celestine

Consomme Celestine

Door: lekkerkoken1

  • Frans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-11-2002

Ingrediënten


Kippenbouillon
tapioca
3 kleine crepes zonder suiker
kippenfarce met room
gehakte zwarte truffel



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bindt de bouillon licht met tapioca.
Smeer op 3 kleine crepes een dun laagje kippenfarce met room, leg ze op elkaar, bestrooi de bovenste met truffel en druk die met de platte kant van een mes zachtjes in de farce.
Pocheer de flensjes even in een matig warme oven.
Steek er schijfjes uit en doe in de consomme.

In het algemeen worden de crepes niet met farce bestreken, maar in julienne gesneden of uitgestoken met een rondje, kleiner dan de met farce besmeerde crepes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top