1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Consomme au chasseur (jagersbouillon)

Consomme au chasseur (jagersbouillon)

  • Frans, Soep
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-11-2002

Ingrediënten


1 l wildbouillon
1/2 dl portwijn
champignons aan fijne reepjes
kervelblad
kleine gevulde profiteroles



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak vlak voor opdienen de bouillon af met de port.
Garneer met champignons, kervel en (apart) de profiteroles.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top