Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Consomme Alexandra

Consomme Alexandra

Door: lekkerkoken1

  • Internationaal
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-11-2002

Ingrediënten


Kipbouillon
3 lepels tapioca (gepocheerd en door een doek gewreven)
kipfilet in julienne
gecanneleerde quenelles van kippenfarce
chiffonade van kropsla (= kleine blaadjes in boter gestoofd)



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bind de kippenbouillon met de tapioca. (3 lepels met liter soep).
Garneer met de kipfilets, kippenfarce-quenelles en kropsla.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top