1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Consomme Alexandra

Consomme Alexandra

Door: lekkerkoken1

  • Internationaal, Soep
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-11-2002

Ingrediënten


Kipbouillon
3 lepels tapioca (gepocheerd en door een doek gewreven)
kipfilet in julienne
gecanneleerde quenelles van kippenfarce
chiffonade van kropsla (= kleine blaadjes in boter gestoofd)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bind de kippenbouillon met de tapioca. (3 lepels met liter soep).
Garneer met de kipfilets, kippenfarce-quenelles en kropsla.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top