Gevulde paprika

  • Slanke keuken, Vegetarisch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-11-2002
  • Gevulde paprika

    Gevulde paprika

    Gevulde paprika

Vegetarische variant op de gevulde paprika met gehakt. Bedacht uit nood, toen ik ineens toch iemand op het eten kreeg!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 paprika's * een doos (250 g) champignons * 1 rode ui * knoflook * pesto * geraspte kaas * zout en peper naar keuze
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal en keukenmachine

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200?C.

Bereidingswijze

Snijd de paprika in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten en het kroontje.
Maak de champignons, ui en knoflook schoon en hak dit alles zeer fijn in de keukenmachine. Voeg de pesto, kaas en eventueel zout en peper toe en schep het mengsel in de paprikahelften. Bak de paprika's in een lage ovenschaal in ongeveer 20 minuten gaar.

Serveertip

Lekker met gebakken aardappeltjes of rijst. Ik heb het niet geprobeerd, maar volgens mij smaakt dit ook erg goed met feta of noten erdoor. Het is maar een ideetje.......

Laatste reacties

SaskiaRekmans avatar
SaskiaRekmans 23-11-2010

Ik had een stel paprika``s over die ik niet weg wilde gooien en ging hier op zoek naar een recept voor gevulde paprika``s. Dit klinkt goed en ik hoef er niet voor naar de winkel want ik heb alles in huis. Ik ga het vanavond maken als voorgerecht. Bedankt voor dit recept.

hambre avatar
hambre 15-05-2010

Ik ga dit recept morgen proberen. Het zijn net de ingredienten die ik nog in mijn koelkast heb liggen. Groetjes Wendy

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten