Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Pittige soepstengels

Pittige soepstengels

Door: soeppagina-van-omalidy

  • Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-11-2002

Ingrediënten 4 personen


2 ontdooide plakjes diesvries-bladerdeeg
1 losgeklopt ei
2 fijngesneden rode pepertjes
1 eetlepel fijngesneden koriander
1 theelepel zeezout



Met rode pepers

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 220 C.
Het diepvries-bladerdeeg uitrollen en in 8 repen van 20 x 2 cm snijden. Deeg met het ei bestrijken en met een megnsel van rode pepertjes, koriander en zeezout bestrooien.

Bereidingswijze

Deegrepen tot spiralen draaien.
Op bakplaat met bakpapier in midden van oven ca. 10 minuten bakken.

Serveertip

Lekker bij een kippensoep of groentesoep



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van soeppagina-van-omalidy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top