1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pesto
  6. Pesto van gedroogde tomaten

Pesto van gedroogde tomaten

Door: gruisje

  • Italiaans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-11-2002

Ingrediënten


50 g pijnboompitten
*2 teentjes knoflook
*100 g gedroogde tomaten
*50 g Parmezaanse kaas
*1 dl extra virgine olijfolie.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rooster 50 gr pijnboompitten in een droge koekepan goudgeel en laat ze afkoelen. Snijd 2 teentjes knoflook grof. Voeg hier 100 g gedroogde tomaten, de pijnboompitten, de peterselie en 50 g verbrokkelde Parmezaanse kaas bij en pureer dit in een Keukenmachine of wrijf alles in een vijzel fijn. Schenk in een dun straaltje ? 1 dl extra virgine olijfolie bij het mengsel en pureer het geheel tot een gladde pasta. Breng op smaak met peper en zout.




Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gruisje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top