1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. garbanzos en puchero

garbanzos en puchero

  • Spaans,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 16-11-2002

Ingrediënten


Een kop gedroogde kekkererwten, 1/2 kg varkensstoofvlees, 1/2 pikante chorizo, een blik gepelde tomaten, een ui, 1/2 koffielepel spaanse kruiden (te vervangen door pigment,laurier, bonenkruid en saffraan), 1/2 rode paprika, olijfolie,look



Kekkererwten en varkensvlees. De chorizo geeft de typisch spaanse smaak

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Week de kekkererwten een nacht in koud water.
pel ui en snij in kleine stukken, kuis paprika en snij in grove stukken, pel knoflook

Bereidingswijze

Bak vlees aan in olijfolie, voeg ui toe tot glazig, voeg paprika en fijgesneden look toe, zet onder water,doe er de kekkererwten bij, voeg kruiden toe en laat 60 minuten stoven. voeg nu de chorizo in dikke plakken toe. laat nog een half uurtje stoven.

Serveertip

Met een stukje brood en rioja een zonnige stoofschotel in de winter.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zidanneke


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zidanneke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top