Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Pommes Duchesse.

Pommes Duchesse.

Door: simone3

  • Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-11-2002

Ingrediënten 4 personen


400 gr. aardappelen, geschildzout35 gr. boter1 ei, losgeroerdpeper uit de moleneventueel een snufje nootmuskaat



Aardappel bijgerecht uit de oven.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de aardappels gaar met zoutlaat even droogstomen en maak dan een puree met de boter en 2 el van het ei, wat peper en eventueel de nootmuskaatklop alles heel luchtig door elkaar

Bereidingswijze

Doe de massa over in een spuitzak met een grove kartelmondbestrijk een bakplaat met wat boter en spuit er 8 grote of 12 kleinere rozetten of torentjes opplaats in het midden van een voorverwarmde oven 225 gr.en bak in 12 minuten goudgeel

Serveertip

Serveer met de gebraden ossehaas met truffel (ook op mijn pagina !)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van simone3
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top