Kip kerrie salade

  • Voorgerecht
  • 20-30 min.

Heel lekker als voorgerecht met toast.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 enkele kipfilets,boter,kerrie poeder,majonaise,ananas,schepje suiker,toast,wat zout/peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Koekepan

Voorbereiding

Doe wat zout/peper op de kipfilets ,bak deze gaar en laat ze afkoelen.

Bereidingswijze

Doe een halve pot majo in een kom voeg hier een schepje suiker,klein scheutje sap van de ananas + de ananas,kerrie naar smaak aan toe en meng dit tot een lekkere sauce.Pluk de kip aan stukjes,roer deze erdoor en klaar is deze verukkelijke kip kerrie salade.

Serveertip

Ook lekker zonder ananas , met gekookt ei of door ijsbergsla .Op toast bij de borrel of als tussendoortje.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ron_i avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten