Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. applecrumble

applecrumble

Door: emmel

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-11-2002

Ingrediënten


Voor de vulling:
appelen, bv goudreinetten
kaneel met suiker
voor het deeg:
1 dl boter
2 dl suiker
3 dl bloem, bakpoeder
zout


Verder heb je nodig


Ovenschaal


Heel simpele, heel lekkere appeltaart

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Appelen schillen en in stukjes snijden. vermengen met kaneel en suiker naar smaak.
in een ingevette Ovenschaal doen.
kruimeldeeg maken van bloem, boter, suiker, zout en bakpoeder. over de appels doen en licht aandrukken.
in een matig warme oven (175 gr) 45 minuten bakken tot bovenkant lichtbruin is.

Serveertip

Warm serveren, lekker met ijs en slagroom als nagerecht.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van emmel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top