Lamshaasjes met knoflook
- Internationaal, Hoofdgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op 14-11-2002
Het vlees is boterzacht en aromatisch. Je moet het wel direct serveren voor het lekkerste resultaat
Ingrediënten 3 personen
* 4 eetlepels olijfolie * 10 tenen knoflook * 350 gram lamshaas in plakjes van 1 cm dik * 1 eetlepel sherry * zout uit de molen(Je kunt ook varkenshaas gebruiken)
Benodigdheden
wokVoorbereiding
Maak de knoflook schoon en snijd er dunne plakjes van.
Bereidingswijze
Verhit de olie in de wok. Doe het vlees en daarna de knoflook erin en bak al roerend tot het vlees lichtbruin maar nog rose is. Maal zout over het vlees, voeg de sherry toe en verdeel het vlees over de borden. Doe een paar lepels water in de wok en roer de aanbakseltjes los. Schenk het sausje over het vlees.
Serveertip
Verse snijboontjes en krieltjes smaken er goed bij maar met een stuk knapperig stokbrood is het ook erg lekker.
Laatste reacties
Hallo, Lekker veel knoflook, dus neem je recept meteen mee naar mijn knoflookpagina. Groetjes Astrid