Lamshaasjes met knoflook

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 14-11-2002

Het vlees is boterzacht en aromatisch. Je moet het wel direct serveren voor het lekkerste resultaat

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
* 4 eetlepels olijfolie * 10 tenen knoflook * 350 gram lamshaas in plakjes van 1 cm dik * 1 eetlepel sherry * zout uit de molen
(Je kunt ook varkenshaas gebruiken)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok

Voorbereiding

Maak de knoflook schoon en snijd er dunne plakjes van.

Bereidingswijze

Verhit de olie in de wok. Doe het vlees en daarna de knoflook erin en bak al roerend tot het vlees lichtbruin maar nog rose is. Maal zout over het vlees, voeg de sherry toe en verdeel het vlees over de borden. Doe een paar lepels water in de wok en roer de aanbakseltjes los. Schenk het sausje over het vlees.

Serveertip

Verse snijboontjes en krieltjes smaken er goed bij maar met een stuk knapperig stokbrood is het ook erg lekker.

Laatste reacties

orphan avatar
orphan 14-11-2002

Hallo, Lekker veel knoflook, dus neem je recept meteen mee naar mijn knoflookpagina. Groetjes Astrid

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten